Бекон с яйца на фурна

07/05/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 634
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

  • бекон - 3 парчета
  • гъби - 4 бр.
  • червен лук - 1/2 глава
  • яйца - 4 бр.
  • сметана - 4 ч.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете бекона на грил, докато хване хрупкава коричка. Нарежете гъбите и лука на тънко и ги задушете в зехтина до омекване. Посолете и смесете с бекона.

Разделете съда в 4 формички за печене и разбийте във всяка по едно яйце. Добавете сметаната и запечете докато яйцето се втвърди. Сервирайте с препечен хляб.подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар