Юфка с шунка и пармезан

22/10/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо185
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете юфката в подсолена вода и я отцедете.

Нарежете шунката на кубчета и запържете леко в маслото.

Прибавете настъргания пармезан и подправките.

Разбъркайте сместа и прибавете към горещата юфка.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар