Бързи гювечета с кренвирши

27/03/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 109
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кренвирши – 6 бр.
  • наденици – 2 бр.
  • кашкавал – 150 г
  • сирене – 300 г
  • яйца – 6 бр.
  • доматен сок – 1 ч.ч.
  • олио – 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във всяко гювече разпределете натрошеното сирене, 1 нарязан на парчета кренвирш и кръгчета наденица.

Залейте с доматения сок, счупете по едно яйце, поръсете с настърган кашкавал и малко олио. Захлупете с капачета и печете в умерена фурна.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

атанас
атанас
01.10.2015 19:15
Любимото ястие на семейството ни.Сложете яйцето в карая на печенето,иначе става твърдо.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв