Агнешко печено в плик

11/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Агнешкото как ухае, пече се, пръска в тавата, а кой ще чисти...! Имаме идеалното решение! Опитайте рецептата ни за печене в плик! Запазва аромата и тавата !"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 177
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата30
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - около 800 г
  • масло - 80 г краве
  • джоджен - 2 - 3 стръка
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • грах - за гарнитурата
  • картофи - за гарнитурата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе си специален плик за печене. Почистете агнешкото и го осолете. Намажете го с разтопено масло, в което е кипната 1 ч.л. червен пипер.

Внимавайте пиперът да не прегори. Сложете агнешкото в плика, долейте няколко чашки вода, прибавете клонки джоджен и затворете плика.

Печете агнешкото на високи градуси около час. Поднесете с гарнитура от сварени грах и картофи.подобни рецепти тук
5 5
4 2
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

тони
тони
19.04.2013 09:04
добре
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв