Карфиол с кокосово мляко

23/03/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо260
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се накъсва на съцветия и се сварява на пара.

Джинджифилът се запържва в олиото за няколко секунди, добавя се кърито и се запържва още 5 секунди. Добавя се кокосовото мляко и солта и всичко се разбърква.

Загрява се на силен огън 2 минути. Добавя се карфиолът, разбърква се и се вари още 4 минути на силен огън. Сервира се, поръсено с нарязан на ситно магданоз.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар