Ezine.bg»Рецепти»Паста»Канелони с шунка

Канелони с шунка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Канелони с шунка1 / 2
23/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • канелони - 1 пакет
  • шунка - 250 г
  • брашно - 1 чл.
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • индийско орехче - 1 щипка
  • доматено пюре - 2 с.л.
  • магданоз
  • пармезан
  • масло
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете ситно нарязаните шунка и лук в сгорещено масло, прибавете брашно, запържете и сипете доматеното пюре. Бъркайте, докато се получи гладка смес. Добавете размитото с магданоз, сол, пипер и индийско орехче яйца и задушете.

Сварете канелоните според указанията на опаковката ги напълнете с вече изстиналата смес. Поставете ги в намазнена тава за печене, поръсете със сгорещено краве масло, пармезана и запечете в гореща фурна.

Рейтинг

4.2
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: