Кренвирши в бутер тесто

09/10/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 332
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се нарязва на правоъгълници с приблизителни размери 10 на 5 см. В средата на всеки правоъгълник се поставя кренвирш, лентичка кашкавал и 2 лентички краставички.

Завийте всеки правоъгълник на руло и го загърнете добре, за да не изтече плънката.

Печете ги в предварително загрята фурна до зачервяване. Тези кренвиршки са страхотна закуска, особено, ако са поднесени с чаша айран.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар