Мешан сач

09/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Една вечеря, на която с удоволствие бихме присъствали. Ще ни поканите ли?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 357
  • Преглеждания за месеца224
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и изпържете свинското месо и кървавицата. Извадете го и сложете нарязания лук, после чушки и гъби да се запържат.

Прибавете и пилешкото, доматеното пюре и след като и то се запържи върнете свинското. Запържете всичко за още 5 минути, овкусете със сол и черен пипер и сервирайте с 1 люта чушка, стрък магданоз и парче лимон.подобни рецепти тук
5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Кая
Кая
13.02.2015 11:00
Това става в дълбок тиган или тенджера.Защо се казва мешан сач.По начина на приготвяне,сача хич не е необходим!
0
0
бракма
бракма
07.04.2014 18:03
Не знаех че в сача се пържи. странна ми е таз рецепта.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв