Зелен кускус

04/03/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо459
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно, броколите се разделят на съцветия. Спанакът и аспержите се режат на дребно. В зехтина се запържва лукът и се пържи до прозрачно.

Добавя се куркумата, броколите и зеленият фасул, добавя се съвсем малко вода и се задушава под капак 5 минути. Добавя се спанакът и аспержите и се задушава още 7 минути.

Кус кусът се приготвя според инструкцията на опаковката. Свареният кус кус се разбърква с вилица и се добавят заленчуците. Разбърква се внимателно и се сервира.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар