Зелен кускус

04/03/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно, броколите се разделят на съцветия. Спанакът и аспержите се режат на дребно. В зехтина се запържва лукът и се пържи до прозрачно.

Добавя се куркумата, броколите и зеленият фасул, добавя се съвсем малко вода и се задушава под капак 5 минути. Добавя се спанакът и аспержите и се задушава още 7 минути.

Кус кусът се приготвя според инструкцията на опаковката. Свареният кус кус се разбърква с вилица и се добавят заленчуците. Разбърква се внимателно и се сервира.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар