Руло от телешки дроб

03/09/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Гурме изкушение за всички, които не се притесняват да експериментират в кухнята!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо244
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се нарязва на малки парчета и се сварява за 20 минути.

Лукът и морковът се обелват и се нарязват на ситно. Запържват се за 7 минути на среден огън в олиото.

Дробът се пасира заедно с лука и моркова, добавя се сол и черен пипер и сместа се разпределя върху хартия за печене във вид на правоъгълник с дебелина около сантиметър.

Чесънът се реже на ситно и се смесва с омекналото масло и топеното сирене. С тази смес се намазва правоъгълникът.

Навива се на руло, завива се с хартия и се оставя в хладилника за 2 часа.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар