Гъби на скара с риган

13/12/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се реже на ситно. Зехтинът се налива в дълбока чиния и се смесва с магданоза и солта. Разбърква се и в тази марината се слагат шапките на гъбите.

Оставят се за 2 минути. Стръковете розмарин се късат на две и всяка гъба се пробожда с половин стрък.

Пекат се по 2 минути от всяка страна на скарата и се сервират горещи.
подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар