Украински дяволски топчета с мед

01/03/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо660
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Портокалът се изцежда, кората на лимона се настъргва. Орехите се смесват с портокаловия сок, меда, лимоновата кора, коняка и канелата и сместа се вари на слаб огън 30 минути до образуване на гъста смес.

Оформят се малки топчета и се топват в разтопен на водна баня шоколад, а след това се подсушават на 140 градуса за 20 минути.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар