Задушен телешки дроб

23/11/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо610
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете половината естрагон и го сложете в тиган заедно с оцета, лука и пипера.

Загрейте и оставете оцета почти да се изпари, след което добавете сметаната и млякото.

Щом се редуцира сместа я прецедете и махнете от огъня. Сварете на пара дроба, под който сте наредили останалия естрагон.

След 10-15 минути го махнете от огъня, овкусете със сол и пипер и го сложете в загрята чиния.

Загрейте соса отново и разтопете в него маслото. Поръсете дроба със соса и сервирайте.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар