Руски пирог с извара и боровинки

07/09/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Опитайте този невероятен пирог и ще видим дали някога пак ще се сетите за американски пай "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо227
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се тесто, като омекналото масло се смесва със захарта и яйцата. Брашното се смесва с какаото и се добавя към маслената смес.

Добавя се гасената с оцет сода и се разбърква. Кафето се смесва с горещата вода и се добавя в тестото.

Изварата се смесва с ванилията, захарта и яйцата. В ринг за торта се слага тестото, като съвсем малко се оставя настрани.

Върху тестото се слага сместа с изварата, отгоре се разпределят боровинките. Останалото тесто се излива на ленти върху плодовете. Пече се 50 минути на 180 градуса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар