Месно руло в тесто по украински

28/11/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо390
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Три от яйцата се сваряват и се обелват. Нарязват се на половинки. Лукът се реже на ситно, чесънът се намачква и заедно с лука и магданоза се запържва в масло.

Тази смес се добавя към каймата. Добавя се яйцето и горчицата, разбърква се и се посолява. Тестото се разточва на правоъгълник.

В средата се слага половината кайма, отгоре се редят половинките яйца и се покриват с останалата кайма. Върху тестото се правят разрези през 2 сантиметра, които не стигат съвсем до плънката.

Страничните краища на тестото се хващат и тъй като заради разрязването се образуват ленти, тези ленти се слагат една след друга върху каймата и се кръстосват над нея. Пече се 40 минути на 180 градуса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар