Белгийски кекс със стафиди и орехи

22/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Страхотно допълнение към Вашето кафе или питие !"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 585
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото с яйцата. Добавете прясното мляко, захарта и останалите продукти, като най-накрая добавите и стафидите и орехите.

Изсипете сместа в намазнена форма за кекс и сложете да се пече в умерена фурна първоначално само на долен реотан, а после и горен.подобни рецепти тук
5 4
4 7
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Мими
Мими
07.03.2016 18:55
Не за първи път правя кекс с мая.
Знам, че резултатът е много добър.Очаквах,че и този кекс ще се получи и не сбърках.Всички в къщи го харесаха.
0
0
Мери
Мери
29.01.2015 19:59
Кекс със суха мая, кой ще рискува пръв ? :))
1
0
Ели
Ели
22.03.2014 09:08
Аз пък ще добавя, че ми се вижда странно кекса да е с мая, и наистина, в такъв случай трябва малко повече информация, защото тогава млякото трябва да е топло, да се разбърка с маята и малко заха, за да шупне и т.н. действията, сопотстващи всички печива с мая.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв