Риба тон на грил

25/02/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • риба тон – 6 бр. стека
  • зехтин – 4 с.л.
  • билки – 2 с.л. микс
  • Дресинг
  • домати – 1 бр.
  • оцет – 1 с.л.
  • зехтин – 2 с.л.
  • билки – 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стековете риба тон се овкусяват със зехтин и се поръсват с подправките.

Оставете ги в хладилник за 3 часа. Загрейте грил тиган и запечете рибата докато стане хрупкава отвън и крехка отвътре. Обелете домата и го нарежете на малки парчета.

Направете винегрет, като смесите всички останали продукти. Овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте винегрета и домата с рибата.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар