Зелен боб с лук

23/02/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо333
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • зелен боб – 460 г
  • лук – 1 глава
  • масло – 30 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете боба, след което го сварете в подсолена вода за 8-10 минути. Междувременно нарежете лука и го изпържете в загрятото масло.

Отцедете боба и го смесете със запържения лук. Сипете отгоре малко масло, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.

Сервирайте веднага като гарнитура към ястие по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар