Паста с два вида сьомга

18/02/2015
Marianaот MarianaНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо349
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пастата в около 1. 2 л вряла подсолена вода, покрийте с капак и спуснете на пълна мощност за 12 минути. Оставете я да попие още малко от течността, докато приготвите сьомгата.

Задушете суровата сьомга на средно силна фурна за 3-4 минути в покрит съд с 1 с.л. вода. В отделен съд сложете ситно нарязания лук и маслото.

Гответе 1-2 минути на макс, докато лукът омекне. Добавете виното и сметаната и върнете обратно във фурната за още 2 минути.

Смесете прясната и пушената сьомга, накъсани на парчета. Добавете отцедената паста, залейте със сметановия сос, разбъркайте добре и поднесете, поръсена с пресен магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар