Агнешки бъбреци с дижонска горчица

18/02/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо385
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете бъбреците и ги нарежете наполовина. Загрейте безсолното масло в дълбок тиган и задушете бъбреците, докато придобият приятен златист цвят.

Махнете ги от олиото и ги оставете настрана. Сипете нарязания лук в тигана и задушете.

Прибавете виното и оставете сместа да кипне. Варете докато се редуцира. Махнете тигана от котлона. Сипете в сместа с виното маслото и горчицата.

Разбъркайте добре и върнете на огъня. Загрейте и прибавете бъбреците и магданоза. След 1-2 минути ястието е готово и може да сервирате.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар