Яребици с арманяк

21/02/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо240
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Разтопете 1/3 от маслото с олиото в дълбок съд и запържете почистените яребици. Махнете ги от олиото и ги запечете във фурна за още 20 минути.

Щом са готови, отделете крилцата, бутчетата и гърдите. Начупете костите и ги върнете в тигана с олиото.

Прибавете дробчетата и воденичките на яребичките. Усилете огъня, добавете арманяка и сметаната и гответе няколко минути. Спрете котлона и пасирайте много добре сместа.

Добавете настъргания трюфел и останалото масло. Пасирайте отново и овкусете със сол и черен пипер на вкус. Сервирайте яребиците със соса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар