Френски дип с аншоа

13/02/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции15 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо330
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • аншоа - 15 бр. осолени филета
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 120 мл
  • лимонов сок - няколко капки
  • черен пипер
  • хляб - 15 бр. малки препечени филийки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте филетата аншоа, за да отстраните излишната сол, след което ги подсушете на кухненска хартия.

Пасирайте чесъна и го смесете с аншоата, добавете олиото и разбийте всичко много добре докато се получи гладка паста. Овкусете с лимонов сок и черен пипер на зърна.

Намажете препечените филийки с пастата от аншоа и сервирайте.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар