Скумрия с хрупкава коричка

06/10/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 379
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг1 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Подсушете много добре скумриите, важно е да бъдат напълно сухи. Загрейте грил тиган с малко олио и изчакайте да се нагорещи.

Оваляйте всяка скумрия в брашното и сложете в олиото. Посолете.

Печете скумриите докато станат наистина хрупкави - около 15 минути, като ги обърнете веднъж. Сервирайте с резени лимони и магданоз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Маестро
Маестро
25.06.2015 20:11
Пропуснали сте да напишете ресните които сте на рибите.
1
0
Скумру
Скумру
25.06.2015 20:05
А какво е това червеното върху рибите, да не сте пропуснали нещо в рецептата
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв