Кремсупа с карфиол и сирене

06/10/2015
Mariana
отMarianaИноватор1864715
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо793
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начупете карфиола на розички. Сложете маслото за 30 сек. в микровълновата фурна, за да се разтопи. Смесете го с брашното, горчицата и пилешкия бульон и разбъркайте до смесването им.

Добавете розичките карфиол, сол и черен пипер на вкус, покрийте с капак (но не плътно) и гответе около 12-14 минути на пълна мощност. Трябва да разбъркате два-три пъти.

Готовата супа се пюрира в блендер или с помощта на пасатор. В нея се добавя настърганото сирене, след което се пуска за 1-2 минути на пълна мощност, за да се смесят ароматите.

Преди поднасяне се залива с лъжица сметана и се поръсва с магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар