Сьомга по ориенталски

13/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810277
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 160
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете филетата сьомга на дъска и я поръсете с черен пипер. Загрейте грил тиган, добавете малко олио и наредете сьомгата.

Натиснете я леко с дървена шпатула, за да се изпече по-добре. Печете по 2-3 минути от всяка страна, махнете от огъня и дръжте сьомгата на топло място.

Смесете бок чой, нарязаните зелен лук, джинджифил и люта чушка, сипете ги в уок и гответе за 2-3 минути, колкото бак чой леко да се задуши. Добавете соевия сос, гответе още минута и сервирайте с филетата сьомга.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар