Гъбен сос с чесън

11/02/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 593
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • чесън - 8 скилидки необелени
  • печурки - 250 г
  • извара - 280 г нискомаслена
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • олио
  • магданоз - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете необелените скилидки чесън в малка тавичка, поръсете ги с малко олио и ги запечете в загрята на 180 градуса фурна за 15 минути. След това обелете скилидките.

Задушете леко гъбите, докато придобият приятен златист цвят. Добавете чесъна и разбъркайте добре.

Прибавете изварата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Поръсете с магданоз.

Сервирайте соса с паста по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар