Гъбен сос с чесън

11/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588403
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 935
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете необелените скилидки чесън в малка тавичка, поръсете ги с малко олио и ги запечете в загрята на 180 градуса фурна за 15 минути. След това обелете скилидките.

Задушете леко гъбите, докато придобият приятен златист цвят. Добавете чесъна и разбъркайте добре.

Прибавете изварата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Поръсете с магданоз.

Сервирайте соса с паста по избор.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар