Флорентинска салата с яйца

08/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор783587730
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо605
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете гъбите в бульона и ги кипнете. Задушавайте 5-10 минути, махнете капака, намалете огъня и варете за 20 минути. Докато гъбите се готвят, кипнете малко вода, намалете котлона и чукнете яйцата в горещата вода.

Покрийте и оставете яйцата да се варят така на възможно най-ниската степен на котлона за 3-4 минути. Измийте бейби спанака и го разпределете в 4 чинии.

Добавете гъбите, поръсете с дресинга, а най-отгоре сложете по едно яйце. Поръсете със сол и черен пипер, добавете нарязания див лук. Сервирайте веднага, като по желание добавите лентички запечен или запържен бекон.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар