Паста с патладжани и кашкавал

03/01/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо174
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява и се отцежда. Патладжаните се нарязват на кръгчета, поръсват се със сол и се оставят да се отцедят.

Тиквичките се нарязват на кръгчета. Патладжаните се изпържват заедно с нарязаните тиквички. Добавя се доматеното пюре.

Сместа се оставя на котлона до омекване на зеленчуците и след това се добавя сварената паста.

Ястието се поръсва с кашкавал и нарязан на ситно магданоз, разбърква се и се сервира топло.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар