Фетучини по милански

18/05/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо780
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фетучините се сваряват и се оставят да се отцедят. Лукът се нарязва на ситно, шунката се реже на лентички, а гъбите се нарязват на филийки.

Всичко се смесва и се задушава в маслото до омекване. Добавя се разбитото в малко вода доматено пюре. Залива се с бульона, поръсва се със солта и черния пипер и се вари до сгъстяване.

С този сос се заливат сварените фетучини и се поръсват със ситно магданоз и настърган кашкавал.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар