Пълнени чушки с булгур и шунка

23/10/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Вадете лист и записвайте, защото чушките са страхотни и непременно трябва да ги опитате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 062
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете булгура в подсолена вода и го отцедете. Камбите почистете и ги наредете в намазнена тава.

Шунката нарежете на кубчета, а маринованите домати на ивички. Наситнете лука и смесете всички продукти, след което ги прибавете към булгура.

Напълнете камбите със сместа и ги сложете да се запекат за 5-10 минути на 200 градуса.

Наситнете копъра и чесъна смесете ги с киселото мляко и поднесете чушките с тази заливка.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Тя
Тя
27.01.2012 15:53
И рецептата не е както трябва-липсва съотношението булгур с вода при печене. Как иначе ще се изпекат без вода?
0
0
Стоянов
Стоянов
05.03.2011 14:58
Това изобщо не ми прилича на индийска рецепта. Първо, свинското в Индия се свята за нечисто месо. Второ, босилек / копър и чесън с кисело мляко са някак си твърде балканска смес.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв