Кебап в гювече

28/08/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф301
"Отворете капака и се насладете на това разкошно ястие, което поднасяме с нашите комплименти "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 027
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер.

Сложете да се запържи, докато смени цвета си равномерно.

В гювечета най-долу разпределете от лука и морковите, отгоре месото.

Сложете гювечетата да се запекат за 40 минути.

Извадете, сложете по 1-2 люти чушки във всяко и залейте със сос, приготвен от майонезата, доматеното пюре и галетата.

Готовите гювечета се поднасят с една сурова люта чушка и стръкове магданоз.подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Роберто
Роберто
30.04.2012 22:01
Разбий си соса добре, на мен не ми се получват бучки.
0
0
Lily
Lily
29.04.2012 18:35
Не бих ктазала, че рецептата е хубава.Месото трябва да се задуши предварително и майонезата и галетата правят соса на бучки!
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв