Пълнени пъдпъдъци с наденица и мащерка

29/01/2015
Анонимен
отАнонименНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо856
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъдпъдъците се измиват и се сваряват до омекване на месото. Оставят се да се отцедят.

Приготвя се с плънка от нарязаната на ситно наденица, настърганата кора на лимоните, нарязания на ситно чесън, мащерката, солта, черния пипер и зехтина.

Пъдпъдъците се нареждат в тава и се намазват от всички страни с горчица. Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна половин час.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар