Пълнени пъдпъдъци с наденица и мащерка

29/01/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо659
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъдпъдъците се измиват и се сваряват до омекване на месото. Оставят се да се отцедят.

Приготвя се с плънка от нарязаната на ситно наденица, настърганата кора на лимоните, нарязания на ситно чесън, мащерката, солта, черния пипер и зехтина.

Пъдпъдъците се нареждат в тава и се намазват от всички страни с горчица. Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна половин час.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар