Пълнени чушки с елда и бекон

01/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо240
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Елдата се сварява, тенджерата се сваля от котлона, покрива се с дебела кърпа и се оставя за половин час.

Лукът с реже на ситно, беконът се реже на кубчета, доматите се настъргват. Елдата се отцежда и се смесва с лука, бекона и доматите.

Напръсква се със зехтин, поръсва се със сол и мащерка. Сместа се разбърква добре и с нея се напълват почистените от дръжките и семките чушки.

Редят се в тава и се заливат с топла вода, колкото да ги покрие. Запичат се в предварително загрята фурна на 190 градуса около час.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар