Спанак по римски

25/01/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо662
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се измива, нарязва се, задушава се за около 7-8 минути с малко вода и се отцежда. Шунката се нарязва на тънки ивици и се запържва в маслото.

Добавя се спанакът, предварително накиснатите в гореща вода и отцедени стафиди, нарязаните на ситно бадеми и солта.

Ястието се задушава на слаб огън около 15 минути и се сервира топло.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар