Пица Болонезе

07/10/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Днес ще приготвяме пица Болонезе и да знаете, че не приемаме гости за обяд "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 848
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • тесто - готово за пици
  • кашкавал - 200 г
  • кайма - 250 г
  • лук - 1 малка глава
  • моркови - 2 броя, малки
  • домати - 250 г смляни
  • риган
  • чубрица
  • босилек
  • черен пипер
  • сол
  • рукола - няколко листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в тиган каймата с лука, морковите и черен пипер и сол на вкус. Разстелете тестото в тава и го намажете с доматеното пюре, след което поръсете с подправките.

Отцедете леко запържената кайма, разпределете я по блата, поръсете с настърган кашкавал и сложете да се пече в умерена фурна.

Отгоре се украсява с салата рукола.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар