Панирани ароматни сиренца

02/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Да не чуваме за никакви диети! Днес сте на панирани ароматни сиренца и това е!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 705
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата53
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете сирената и кашкавала на ренде, прибавете разбитите белтъци и овкусете с наситнен магданоз, копър и черен пипер.

Оформете топчета с големина на орех и ги оваляйте в царевично брашно. Сложете ги за 30 минути в хладилник да стегнат.

Пригответе панировка от брашното, разбитите жълтъци и бирата. Всяко топче се потапя първо в панировката и след това в счукан корнфлейкс.

Изпържете ароматните сиренца в сгорещено олио до златисто.подобни рецепти тук
5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 17:15
много апетитно изглеждат, а какъв е дипа ?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв