Зеле с кренвирши

23/12/2015
от ЛизиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо528
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете зелето и го нарежете на едро, посолете и го залейте с малко бульон или вряла вода. Задушавайте на тих огън докато зелето омекне.

Запържете ситно нарязания лук с маста. Добавете брашното и запържете леко. Поръсете запръжката с червения пипер и ким и ги изсипете върху зелето. Ако е необходимо, долейте още малко вода.

Оставете зелето да ври още 10-15 минути, докато остане на мазнина. След това го изсипете в голяма чиния. Върху него се нареждат леко запържените кренвирши.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар