Агнешка буглама

Fat BertaFat Berta
Джедай
355700502k
Агнешка буглама1 / 2
17/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 800 г
  • агнещшки дреболии - 250 г
  • олио - 100 мл
  • лук - 150 г кромид (2 - 3 глави)
  • домати - 100 г
  • картофи - 500 г
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе си глинен гювеч и сложете вътре обезкостеното месо. Добавете дреболиите, които сте нарязали на дребно.

Добавете лука, който предварително сте опекли, обелили и нарязали на кръгчета.

Посолете и залейте с мазнината и топла вода и сложете да се изпече в умерена фурна до готовност на месото.

Добавете нарязаните на парченца или кръгчета картофи и домати. Върнете да се пече, докато картофите се сготвят.

След това поръсете с нарязан джоджен и извадете от фурната.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: