Агнешка буглама

17/01/2015
от misiНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 800 г
  • агнещшки дреболии - 250 г
  • олио - 100 мл
  • лук - 150 г кромид (2 - 3 глави)
  • домати - 100 г
  • картофи - 500 г
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе си глинен гювеч и сложете вътре обезкостеното месо. Добавете дреболиите, които сте нарязали на дребно.

Добавете лука, който предварително сте опекли, обелили и нарязали на кръгчета.

Посолете и залейте с мазнината и топла вода и сложете да се изпече в умерена фурна до готовност на месото.

Добавете нарязаните на парченца или кръгчета картофи и домати. Върнете да се пече, докато картофите се сготвят.

След това поръсете с нарязан джоджен и извадете от фурната.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар