Руска крем-супа от телешки дроб

06/01/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо322
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства от ципите и се нарязва на ситно. Запържва се заедно с нарязаните на ситно моркови и лук.

Добавя се малко вода и всичко се задушава до омекване на бавен огън. Пасира се.

Брашното се запържва в маслото до златисто, леко се охлажда и се разрежда с млякото.

Смесва се с пасирания дроб, добавя се водата и солта и всичко се вари 7 минути. Сервира се с крутони.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар