Топъл шоколад с ягоди

30/12/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо575
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите се пасират с половината от пудрата захар. Сметаната се разбива с останалата пудра захар.

Млякото се смесва с нишестето и се оставя да кипне на бавен огън при непрекъснато бъркане. Сваля се от огъня.

Добавя се натрошеният шоколад. В чаши се слага от сметаната, отгоре се залива с ягодовото пюре и с шоколадовата смес.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар