Шишчета от агнешко месо

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Шишчета от агнешко месо1 / 2
26/08/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
"Не знаете какво значи наистина вкусни шишчета, докато някой майстор не приготви Шишчета от агнешко месо по тази рецепта"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг агнешко филе
  • лук - 3 глави кромид
  • оцет - 1 чаша
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на еднакви по форма не много големи парчета.

Лукът се нарязва и се разделя на отделни листове с големината на парчетата месо.

Смесете месото и лука в съд, залейте го с оцета и го оставете да престои така едно денонощие.

След това нанижете шишчетата редувайки месо и лук, овкусете ги с подправки и ги изпечете на грил или скара.

Сервирайте с гарнитура от зелен лук и зеленчуци по избор.

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: