Люти чушки

05/05/2009
от СтоянаНовак
"Във всеки килер трябва има по няколко бурканчета люти чушки, приготвени по тази рецепта!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо42 000
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечените чушлета се слагат в разтвора от продуктите описани по - горе, след което се изваждат, прибавя им се нарязан магданоз, чесън и настъргани моркови.

Нареждат се в бурканчета, заливат се с разтвора и отгоре се слага по 1 аспирин. Запечатва се. Не се вари.
подобни рецепти тук
5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Dona
Dona
26.08.2013 19:12
Бурканчета от малките - за лютеница.
2
1
????
????
10.10.2011 15:13
В какви бурканчета ?
Не е ясно един аспирин, за какъв буркан е достатъчен ?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв