Леден цитрусов пунш с шампанско

11/08/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Най-актуалната напитка за лятото - леден цитрусов пунш с шампански "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • портокали – 8 бр.
  • лимони – 8 бр.
  • шампанско – 750 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сокът от плодовете се изцежда, излива се в голяма купа и се оставя във фризера, като на всеки 20 минути се разбърква.

Когато сместа се превърне в ледена каша, добавете шампанското и оставете във фризера още 30 минути.

Сервира се направо от купата, като всеки си слага в широки чаши с лъжица.подобни рецепти тук
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар