Плодов пунш с кленов сироп

18/01/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо190
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • кленов сироп – ½ ч.ч.
  • гренадин – 2 с.л.
  • ликьор – ½ ч.ч. орехов
  • портокалов сок – 3 с.л.
  • орехи – ½ ч.ч.
  • бяло вино – 750 мл
  • ягоди – 200 г
  • малини – 200 г
  • портокали – 4 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Портокаловият сок се смесва с кленовият сироп и с виното.

Добавя се гренадинът, ореховият ликьор, орехите, малините, ягодите и нарязаните на парченца портокали.

Слага се в хладилника. Петнадесет минути преди да се сервира, се добавя лед.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар