Снежно фондю

09/01/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо318
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Виното се смесва със захарта, кипва се и се добавя канелата. Крушите се нарязват на резенчета и се добавят в сиропа. Варят се, докато не станат почти прозрачни. Вадят се от сиропа и се охлаждат.

В съд за фондю се наливат две трети от сметаната, начупеният на парченца шоколад, ликьорът и ромът. Всичко се разбърква, докато се нагрява на бавен огън, докато не се разтопи шоколадът.

Кашуто се натрошава и се добавя в сметановата смес. Останалата сметана се смесва с пудрата захар. В сместа се потапят парченца круши, резени банани и бисквити.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар