Варени меса с хрянов сос

20/12/2014
Габи
отГабиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо462
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и го сварете в подсолена вода. Сервира се залято с разтопеното масло и хряновия сос, поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Сос: В студена вода размийте брашното и го смесете с киселото мляко и сметаната. Прецедете 400 мл бульон от варенето на месото и го оставете да заври на котлона.

Прибавете сместа с брашното и бъркайте непрекъснато до сгъстяване. Сложете настърган хрян и сварете още 2-3 минути. Посолете и отстранете от огъня.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар