Пилешко бон филе под шуба

23/08/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"И да не забравите хубаво да завиете пилешкото филе, за да си остане сочно и ароматно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 825
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парченца пилешкото от едната тарелка и го наредете на дъното на гювече без мазнина. Накълцайте кромида, запържете го и го добавете към месото.

Настържете кашкавала и покрийте месото с половината от него. Накълцайте и наредете бон филето от втората тарелка, след което покрийте с останалия кашкавал.

Разбийте яйцата с млякото и майонезата, залейте гювечето и сложете да се пече до получаване на златист загар.

Поднесете със салата от червено цвекло и черен хляб.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар