Лук с гъби

08/12/2014
от ВилинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо724
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в сгорещена мазнина почистените лукчета. След като се запържат, извадете ги и ги сложете в по-дълбок съд, в който сте сипали виното, което сме подсладили с пудра захар. Захлупете и дръжте така 15 минути.

В маслото запържете почистените и нарязани гъбки и галетата. Снемете от огъня и объркайте с кашкавала, а след това добавете и лукчетата.

Лъкът с гъби може да поднесете като гарнитура към шпиковани и печени меса.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар