Хляб с бекон

05/12/2014
Анита
отАнитаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява на 180 градуса. Намазнете дълга форма и покрийте дъното с хартия за печене.

На средна температура запържете лука в зехтина, добавете нарязания бекон и пържете още 10-тина минути. Отцедете сместа на салфетка и оставете да се охлади.

Изсипете и разбъркайте в купа брашното, бакпулвера, сода и 1/2 ч.л. сол. Направете кладенче в средата и изсипете в него леко разбитите яйца и млякото. Замесете.

Поставете тестото върху набрашнена повърхност, сложете отгоре лучената смес и замесете, но не за продължително време.

Поставете внимателно хляба във формата, отгоре намажете със смес от млякото и жълтъка и печете 30-40 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар